Denní menu
29.05.2023 - 04.06.2023
Pondělí
Bramborová polévka (1,7,9) | ||
1. Špagety s boloňskou omáčkou sypané parmezánem (1,3,7) | 133 | |
2. Smažený karbanátek z vepřového a hovězího masa, šťouchané brambory, nakládaný okurek (1,3,7) | 136 | |
3. Smažený sýr gouda, nebo hermelín, smažené hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 140 | |
4. Pečený vepřový bůček se zelím a houskovým knedlíkem (1,3,7) | 140 | |
5. Pečená kachna se zelím a houskovým knedlíkem (1,3,7) | 165 |
Úterý
Hrachová polévka s párkem (1) | ||
1. Smažené žampióny, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 133 | |
2. Hovězí kýta po štěpánsku s jasmínovou rýží (1,3) | 140 | |
3. Smažený sýr gouda, nebo hermelín, smažené hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 140 | |
4. Pečený vepřový bůček se zelím a houskovým knedlíkem (1,3,7) | 140 | |
5. Pečená kachna se zelím a houskovým knedlíkem (1,3,7) | 165 |
Středa
Květákový krém s krutony (1,3,7) | ||
1. Bramborové noky s kuřecím masem a smetanovým špenátem, sypané parmezánem (1,3,7) | 133 | |
2. Vepřový guláš s bramboráčky (1,3,7) | 136 | |
3. Smažený sýr gouda, nebo hermelín, smažené hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 140 | |
4. Pečený roastbeef na směsi listových salátů, rozpečená bageta (1,3,7,10) | 149 | |
5. Smažené řízky z vepřové panenky se šťouchaným bramborem, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 159 |
Čtvrtek
Krupicová polévka s vejcem (1,3,9) | ||
1. Zapečené brambory s uzeným masem, nakládaný okurek (3,7) | 133 | |
2. Kuřecí steak zapečený chorizem a sýrem čedar, opékaný brambory, tatarská omáčka (3,7,10) | 140 | |
3. Smažený sýr gouda, nebo hermelín, smažené hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 140 | |
4. Pečený roastbeef na směsi listových salátů, rozpečená bageta (1,3,7,10) | 149 | |
5. Smažené řízky z vepřové panenky se šťouchaným bramborem, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 159 |
Pátek
Vývar se zeleninou a nudlemi (1,9) | ||
1. Stroganov z vepřové panenky s jasmínovou rýží (1,7,10) | 133 | |
2. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, nakládaný okurek (1,3,7) | 136 | |
3. Smažený sýr gouda, nebo hermelín, smažené hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 140 | |
4. Pečený roastbeef na směsi listových salátů, rozpečená bageta (1,3,7,10) | 149 | |
5. Smažené řízky z vepřové panenky se šťouchaným bramborem, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 159 |